субота, 7. јануар 2012.

ovo je zakonom zasticen text/Ljubavni triler roman unastavcima

Dragi slušaoci, gledaoci i ČITAOCI!
možda ste već imali priliku da pročitate u nekom od ranijih meseci i godina vać, delove iz mog ljubavnog triler romana:15,16.I-2011; 27,28,29.IX-2010. i 1,3.X-2010.
Ceo roman biće publikovan..o tom potom!!!

LJUBAVNI TRILER ROMAN U NASTAVCIMA

A sada sledi dugo očekivana nova epizoda o novinaru-detektivu, uredniku beogradskog lista "Monden", borcu protiv komunizma, svetske kataklizme, laži, prostote, prevare, fašizma-JOVANU HADŽI ILIĆU i njegovoj velikoj ljubavi i životnoj saputnici, primadoni Beogradske opere, MILICI MILOSAVLJEVIĆ. Mesto dešavanja - BEOGRAD, 1974
.
Njihove avanture i dogodovštine prevazilaze granice mašte, ali ono što se dogodilo na Srpskoj novoj godini na maskenbalu kod njihovog prijatelja Luke Svetibabe. Luka je bio iz stare familije , čuveni vajar kubističkih korena.Ruke mu nikada nisu ble prazne i mirne. Luka je sam bio jedno umetničko delo.Uvek sa okruglim zatamnjenim cvikerima od kornjačevine, sa pundjicom, u starom smokingu i cipelama na šnir. Specifičnim!!!
Da.Beograd..njegove ulice, trgovi, parkovi i ostala mesta bili su prekriveni snežno belim snegom. A pahuljice kao iz "Devojčice sa žigicama", ili neko možda više voli sa "šibicama"!?
Tog 13.januara 1974. Milicu je, nešto pre devet, naprasno prekinuo skaredni telefonski poziv dok je uživala u spremanju za žurku kod Svetibabe. Reči joj upućene bile su toliko skaredne, da, eto, čak ni milica, koja je svom Jovanu sve otvoreno govorila , ovoga puta mislila je da bar nešto izostavi. A tekst poziva glasio je otprilike ovako:"Jahaću te kobilo do sudnjega dana, a onda ćeš se sama pretvoriti u kamilu pa nećeš vode piti do sa moga pojila koje te čeka na šalteru niže!". Te su reči, naravno, bile propraćene najogavnijim uzdasima, ječanjem i psovkama. I mada je milica navikla da je kao veliku zvezdu u jugoslaviji pokatkad pronadju i suludi obožavatelji i predlozi koje kakvih tipova, pa i najbogatijih šeika koji su je slušaliu Milanskoj skali, ovako nešto perverzno i zlokobno nikada nije očekivala niti čula!. Jer, često prisutna na sceni,u štampi, na radiju i televiziji bila je navikla i na hvalu i na podmuklo kudjenje. bila je lepotica svetskog kalibra, a operska pevačica velikog dijapazona. Pevala je s najvećima, jer je i sama najvećima pripadala.
Jovan je po nju došao potpuno normalno obučen, tj. ne-maskiran za maskenbal.
Milica:"Kako to izgledaš, našta to ličiš..nikada te takvog nisam videla.Aaa, jel' ti to možda kostim u torbi..Mmmaco, mačorčiću moj..hoćeš da te ja sada na brzinu presvučem"..čim ga je videla strast se razbuktala u njenoj vreloj krvi i na tren zaboravila je potpuno na truli poziv koji ju je izveo iz takta..Ma, budala ima uvek..
A pomisao na njegovo zrelo telo, divno izvajano od plivanja, tenisa, trčanja, veslanja..sada, u četrdesetoj bilo je savršeno i raspirivalo je njenu žudnju za brzim sexom pre odlaska na party!
"NE",odgovori Jovan hladno.
"Obukao sam nešto staro, udobno i obično.Idem ovako. Ne zanima me. Ako je to maskenbal, a ja se kao što si i sama primetila nikada ovako otrcano ne oblačim, onda je to moj kostim i idem u ovome. Nek se nose. Da se preoblačim!? Uopšte mi se ni ne ide na taj maskenBAL.Idem zbog TEBE..vidim da si nervozna zbog ciklusa..haha..citrusa..Samo požuri, jer, ja ću lako da zakrnjam, a posle ne znam kako ćeš da me budiš i vučeš kod onog već sada mortus pijanog Luke Svetibabe..
Ej, maco, a da li si mu nekada pozirala gola..naked baby naked?..ma, sigurno jesi kad si bila sasvim mlada. Reci ljubavi, neće se čika naljutiti.Pa ko bi odoleo tom trtastom srcastom dupencetu i bradavicama uvek na gotovs..hehehe..cmok..dodji da te ljubim malo..
Hajde reci, zapevaj mila..pa bili smo hipi.."
Milica ga prekide:"Ja sam i sad hipi ako ne primećuješ i skinuću se gola pred svakim velikim umetnikom ako mu budem inspiracija za delo i.."vrtela je kao navijena,"I eto, Luki sam se skinula mlada i to 54-te, a sada je 74-ta i to je bilo pre 20 godina, a sad sam jošlepša..A ti vidi gde je sve stalo i šta je tu sve još hipi..jer, ti si bio u Indiji 70-te!!!
Daaaa, ide gospodin u Indiju da pravi reportažu, napušava se u ašramima, skvotovima, zamišljaš da si Bitls..ha!", slavodobitno zabacila je svoju crvenu grivu.
"I onda, nema te mesec dana.A na reportaži šta!..ŠTA!? Jogiji duvaju, pa šta! O kej.Nego ženskih dupeta i sisića a la BeBe, mini haljinice i šortsevi karirani kao stolnjak.kamuflaža za zavlačenje ručice medju noge hipi curama koje ne nose gaćice da im povetarac mije onu stvar..".počela je da se razgoropadjuje; "Jel to reportaža, to, to..maco moja, a a a a a, sve sam ti oprostila jer te volim.volim te sve više i više.."
Jovan pridje brzinom tigra u skoku i to bengalskog,a pre Sandokana i začepi joj gubicu jednim sočnim, dubokim, strasnim, francuskim poljupcem za sva vremena sve sa svojim u to vreme, brkovima a la Emilijano Zapata. i onda su se kresnuli, ali baš strasno kresnuli i zakasnili sat vremena na ludi žur kod luke svetibabe, boema,vajara i madjioničara za zabave.uvek bi spremio neko sumanuto iznenadjenje.Surprise SURPRISE!!!
I tako, u našem milom gradu Beogradu, zime gospodnje 1975. naši junaci Jovan Hadži Ilić, novinar -detektiv i ljubav mu života, operska diva, gdjica Milosavljević, krenuli su u još jednu neopisivu avanturu, na proslavu Srpske nove godine.
Pahiljice su idilično lebdele razmišljajući da li da padnu ili ne.

Nastavak sledi.sutra ili za dan dva.ZABAVA GARANTOVANA!

Нема коментара:

Постави коментар