четвртак, 16. фебруар 2012.

ovo je zakonom zasticen text/glupa sex pitanja i moji fantasticni odgovori!

Ne mogu da verujem šta sam upravo pročitala!!!
U jednom od brojeva izdanja nekog od magazina za mlade i zauvek mlade pripadnice lepšeg i nežnijeg pola, u rubrici "100 bezobraznih(čitaj ludačkih) pitanja o sexu (i isto toliko pristojnih odgovora), pročitala sam pitanje koje mi je slučajno prvo zapalo za oko, a glasi, nećete verovati, ovako:
"MOŽE LI SE VAGINA OD PREVIŠE SEXA RASTEGNUTI?"
Mamma mia. Padre padronne. Dio mio...!!!
Lepo kaže jedna masna izreka:"Nije p___a sapun, pa da se istroši".A što se rastezanja tiče tu treba dati i malo manuelnog rada. S druge strane, kažu muškarci da neke ženskinje imaju "kantu"(mada taj izraz važi kod nekih i za pozadinu) i da vole uske pizze. Pa je tako, tata mog druga Duce, kada smo zimovali kao stariji osnovci u Opatiji i išli stalno u tavernu da jedemo pizzu, prišao i maloj Milici rekao - "Au Milice, kol'ka ti je pica". I Kratko i, ne iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Naravno da se može rastegnuti kažu i od radjanja. Mislim da su to sve babske priče tipa - "Kad rodiš nećeš više imati bolne m.". A jedna istina je konstantna - muškarci vole usku vaginu, tzv . "narrow pass". Naravno,to mi je dalo podstrek da se baš danas pozabavim prvo ovim tematskim blokom jer slede još ludja pitanja. Njihova. i odgovori. Moji.
A htela sam lepo, nežno, strasno, ženstveno, sećajući se NJEGA, da napišem zašto mnoge od nas "još uvek po navici spavaju u tvojoj maJici". Pitanje je filozofsko i ulazi duboko i ozbiljno u muško-ženske odnose, bez obzira što na prvi pogled to deluje vrlo banalno zahvaljujući jednom pesmuljak hitu naše hiper poznate estradne radnice.A reče Skarlet O'Hara, baš sad, iz druge sobe. one, koja gleda na jug-"Razmišljaćemo o tome sutra".
A ja sam a propos fenomena T-shirts u svim oblicima, napisala i teze već. Pa i jednu fenomenalnu rečenicu da je sada njmodernije i možda pravi trenutak da sledeći put, kada vam u kuću dodje vodoinstalater ili električar, zamolite gospodina da vam pokaže takozvanu, svoju "atletsku majicu" ili neku sa rukavima na kojoj se nalaze super kitch trash momenti.Da je skine i da vam je pokloni. Onda se to baci u mašinu na trojku i to je to. BALMAIN of Serbia. Ono sto je kuća Balmain učinila za povratak iscepane, iznošene majice, koja je prošla bukvalno sito i rešeto, niko do sada nije uspeo. Osećaj pamuka, kako su naše bake govorile - makoa na koži tako je prijatan, umirujući. u tim smo maJicama fragilnije, nežnje, sexy. Ja imam jednu "Benetton2 koju ne bih dala ni za živu glavu. uvek je čista, ali u porama je zadržala NJEGOV miris, NJEGOV duvan, NJEGOV parfem, NJEGOVO telo se u njoj meškoljilo..I ja zaista spavam u toj maJici.I naravno, MARLON BRANDO u "Tramvaju zvanom želja". farmerke i bela majica. uf..gori sve...od vreline. I džems Din i...Travolta na kraju "Briljantina". Sa kožnjakom rokerskim i u crnim frulicama, a maJica bellaa. Ko sneg. I najbolja riba sa njim. Ona je naravno posle spavala u toj maJici.
Scarlet:"SUTRA! SUTRA!" Kažu u holivudu da najdosadnija na svetu zvana Jenifer Aniston svakog trećeg jutra izlazi kao u baštu i na terasu u muškim majicama da bi je paparaci slikali i pitali se kog tipa je sada navatala. Kao što je poznato svaki od nje brzo pobegne. Dobro, Bredu je trebalo malo duže, ali, ja bih spavala u njegovoj majici. Izgleda da je ovo ipak china mix blogotext o sexu glede T-shirts i obrnuto. Moraću i nastavak da pišem jer će ovo danas biti 2 long.
Brzo komešam vijuge u glavi i pošto ona sedi na verandi koju zamišlja i gleda na jug, a i na sever i čeka vihor, ja ću pisati o sex pitanjima. Izmišljenim najverovatnije od strane nekih vickastih novinara ili..da li je moguće da su neke žene/devojke/devojčice toliko zatucane, u strahu da pitaju, neiskusne!?
Ali, često najneverovatnije stvari potiču iz zbilje. Tako da, eto, prihvatam od dve mogućnosti mixovanu! Neka su izmislili, a neka su dobili, a treća su prepisali, a četvrta interesuju njih same u redakciji!
Pitanja biram zatvorenih očiju, upirući prstom u cilj, kao kada zavrtimo globus i ciljamo destinaciju. Sex vodi u krevet, a globus na put, a Kvisko kod Olivera Mlakara.
PITANjE: KOJA JE NAJBOLJA POZA ZA PRAVLJENJE BEBE?
Naravno, da je u nekim položajima penetracija dublja, ali pošto postoji i epruveta i usvajanje i surogat mama, prepustite se dizanju sve 4 u vazduh. Suzan Sarandon kaže da se najbolje bebe prave na starim stepenicama u nekom finom haustoru.Ja na stepenicama više puta bila s dečkima, pa mi seništa strašno nije desilo.Da. glupost zamara. Teraću još nekoliko pitanja, pa,svako na svoju stranu.

PITANJE:JEL MOGUĆE DA FRAJER PREVIŠE MASTURBIRA?
Dal je moguće jesti čokoladu i zasititi je se za celi život? NIJE!
PITANJE: KAKO DA PRESTANEM ISPUŠTATI VAZDUH IZ VAGINE TOKOM ODNosa?
Umreću od smeha. Smrt nastupa gušenjem i nije brza sem ako srce odmah ne otkaže. neki su umrlo od smeha od golicanja. Što se tog vazduha tiče, mislim da ne bi bilo loše da se tu postavi neki levak koji će denfovati vazduh izmedju "dame" i njenog vice šampiona. Ima raznih levaka. O
d kuhinjskih običnih do silikonskih i super nautičkih. za istraživanja.

PITANJE: KO JE IMAO NAJVEĆI PENIS NA SVETU IKADA?
Kolos sa Rodosa.

PITANJE: NOSIM PROTEZU ZA KORIGOVANJE ZUBA? SMEM LI SE USUDITI DA DEČKU PRUŠTIM ORALNI SEX? Pitanje bi trebalo da glasi da li on sme da se upusti u kanibalski zagrižaj. Mislim da bi ovo savršeno izveo samo Hanibal Lektor, ali previše ga poštujem da bih ga uvlačila u ovu priču.

PITANJE: Zašto male grubosti tokom sexa, kao npr. povlačenje za kosu, ne bole?!
Nije te, sestro, taj povukao dovolnjo jako!A naučni odgovor bi bio, takodje s moje strane, da, kada skače adrenalin, mnoge pojave lakše i bolje podnosimo. SLATKE MUKE.

PITANJE: Ponekad, kad se napalim - KIJAM! Zašto se to dešava?
Jer si alergična,-čan na sex.

Ej, drugari, ovo je već počelo da liči na Minimaxa. Mislila sam da ću ipak naići na neka normalno luda pitanja, ali ovo je glupo da gluplje ne može biti.
Tako da ću se u sledećem blogoiskazu, koliko već sutra, posvetiti toj mnogo zanimljivijoj, lepoj za analiziranje, temi o devojkama i muškim maJicama i fenomenu T-shirts kao takvih.
Modu volim.muškarce volim.Fenomen me zanimaju, a T-shirts su jedno od znamenja modernog doba.Spavam u jednoj maJici po navici(drugi sloj ispod vintage Versace roze duxa iz 80-tih koji NIJE second hand. A i to je jedna od budućih tema).
sve smo se dogovorili!

Нема коментара:

Постави коментар