субота, 15. октобар 2011.

ovo je zakonom zasticen text-nemam pojma....

Cao svima,
prehladila sam se jako, sva se tresem, tresu mi se ruke i hladne su kao led..boli me glava, nervozna sam..sta god da konzumiram znam da mi pomoci nece. Spavala sam od juce u 22h do danas u 4 popodne.
Samo tako.Cele nedelje sam isla kod zubara koji je vise pacer nego zubar, ali sta da radim-morala sam privremeno da resim nesto i da ne izgledam kao baba - sera dok cekam na konacni rezulatat. Pritom, mislim da su baba-sere jako dobre zene, jer takav posao ne moze da radi los covek, ali imaju lose zube.Fakat.
Razmisljala sam i o cemu bih mogla da pisem.Volim da pisem o ljudima koje poznajem ,a poznajem veoma mnogo ljudi. Imam bliske prijatelje, drugare, poznanike, ljubavnike, veliku ljubav, svoje drugarice, najbolje drugarice i svoje devojke.Moje devojke su zene koje su mi po snazi jako slicne.Po snazi unutarnjoj i spoljasnoj koje se preplicu.
Razmisljala sam o tome da napisem kakava je koja riba od tih mojih raznih drugarica._Uglavnom su sve dobre ribe, nema veze da li su mrsave, srednje, starije, mladje, uspesne ili neuspesne. Takodje, postoje i zle osobe. One su ruzne i kada su najlepse.Eto-sad bih bas mogla da imenujem par takvih, ali-necu.Ne bi bilo fer.
Mada, u ovom gradu u krugu u kom se krecem skoro se sve zna, a ko nesto ne zna-sazna pre ili kasnije.Tako da-ogovaranja u stvari vise nisu ogovaranja i tracevi, nego prepricavanje zanimljivih istina i neostvarenih neistina.
Jer, trac je uglavnom istina.Sem kad Dobrica ceka na uranku!SONCE....
Verovatno ste i o meni culi razne price, ovakve ili onakve-nije me briga, ali znam da niko nikad nije rekao da sam losa i zla osoba.NIKAD.Ja sam dobra, neverovatno drska i bezobrazna, ali pravedna. U stanju sam da prebijem nekog ako mi stane na zulj(mada, zuljeve nemam, nego imam stopala koja cesto zavrse kao lilihip u necijim ustima).
Tako sam na Cvetnom trgu pre mesec dana lemala jednu budalu koja je nesto pokusala da me zajebe.Cekala sam ga na zicer i docekala.Muski.Posto je on ruzan, smrdljiv, pritom-nema pisu, morala sam da ga naucim pameti.Dama sam toliko da necu reci kako se zove, a mnogi od vas koji su moji prijatelji ili poznanici, poznaje i tog skota.A prevario je mnoge od vas i nece se na tome zaustaviti.
Dovoljno sam otvorena da mogu da napisem SVE sto mi se desavalo u zivotu i da napisem SVE sta sam radila, ali mrsko mi je da svojim prijateljima, jebacima, drugovima, sponzorima, drugaricama iz detinjstva i njihovim muzevima, nekim malo daljim mi zenama i njihovim momcima i muzevima dajem pseudonime.Takodje-firmama, posrednicima, sefovima, urednicima, artistima i modelima, pa cak i svojim roditeljima i njohovim prijateljima i poznanicima, takodje uglavnom poznatim i priznatim osobama...Jer-ovako ili onako.Sve se uglavnom zna.
postoje neke price o meni koje fasciniraju ljude.
Razvrstala bih ih pod siframa.
a)cosmo disc
B)ma ti nisi covek, ti si djubre!
C)ovo vam svesno tvrdim, a vecinu sam zivota provela u nesvesnom stanju i tako mogu u nedogled
..
D) sifra Ruzvelt
e) zelena Camuga negoduje
F)"necete vi meni sedeti vise po foteljama"
G)HOCES SOKIC
h)"Majmuncicu"
i) SVE ZOZINE papucice, stikle, cizme, platforme i ostalo....
j)red lips feat.C.DIOR i samo DIOR
Ako bi neko pazljivije analizirao ovaj text shvatio bi da je on introspekcija i zaista mislim da su Japanci izmislili haiku poeziju jer nisu imali sta pametnije da kazu u datom trenutku.
Kad god Japanac ne zna sta bi da kaze, on lupi haiku i to je kao vrhunac literarne vrednosti.Odgovorno tvrdim da haiku ima istu vrednost kao i odglumljeni orgazam.Onaj ko je kao svrsio odradio je sta treba da bi onaj koji dovodi tog drugog do vrhunca bio happy.cist apsurd.
I onda dodje Srbin i kaze "ko zna zasto je to dobro"!?
PA NIJE DOBRO BUDALO!

3 коментара:

  1. Odlichno ti ide pisanje pod temperaturom. Koliko je kompliment, toliko i nije, probaj bez tog garda i u nonfever state, ako mozes. Nije lako, ali probaj. Mozda malo manje ja pa ja, dior karmin, ja naj. Imas toliko stvari da kazes bez osvrtanja na sebe kako se sama vidis. Bolje ce te videti bez te egomagle. Get well soon.

    ОдговориИзбриши
  2. Iskrena da budem, volela bih da ti udovoljim,ali tako to ne ide!
    Blog je forma u kojoj autor moze, sme i hoce da pise sve sto pozeli.Nemam urednika ovde, nemam cenzora, nemam lovu od ovoga, nema narucenih tema.hahah..kada mi se pise o sebi-pisem o sebi, kada mi se pise o fenomenima, putovanjima, svetu, ljudima i cvrstim grudima, jelu, restoranima i ulicama-pisem o tome.ali, sve to posmatram kroz sopstvenu prizmu.Odabrala sam da se najvise bavim Beogradom, sobom i ljudima koje volim, under/overgroundom, kitch+trash+kemp+kultura i natprirodne pojave.ako zelis,idi "dublje" u blog, naicices na desetine textova u kojima ja ne igram ulogu!

    ОдговориИзбриши
  3. +ovaj blogotext napisan je 50% u siframa koje razumeju moji najbolji prijatelji!eto...

    ОдговориИзбриши