понедељак, 19. новембар 2012.

ovo je zakonom zasticen text/ lak za nokte iliti vernis a ongle

Oduvek su zenske ruke bile i ruke isceliteljki, majki koje su ljuljuskale svoju decu, vestih manikirki, spasiteljka starih platana, balerina, kurtizana, gejsa,krojacica, kuvarica, tipkacica, daktilografkinja, ...ijjjjjjjjjjjjjjjnnnnnnnna obicnih zena i devojaka, gradskih riba bez tiba...Zenske ruke cuda cine. Moje su ruke male. Negovane iako mi je Majka Priroda vec dala prirodnu barsunastost i belinu. I tvrde, otporne nokte kojima nikada nisam imala tendenciju da grebem frajere i ostavljam tragove. A kamoli da ih grizem. Zamislite to. Kao, ugrizla me riba. auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ribe treba da plivaju. Rucice...Znate ono kad na koncertima Nada Obric ili Nada Topcagic ili  neka treca iz stare garde, vrisne - "Ajmooooo..rukice gore, nogice dole!"..
Ha, ha..ko na rejvu. RAVE . Ku.
Zamislite ovo. Kazem ja njemu, onako usput, jer, imala sam majicu kao tuniku sa velikim leptirom i imala sam i ogrlicu od slonove kosti u obliku leptira. On ima tatoo. Jako dobar tatoo. Ja imam samo ovu moju savrsenu kozu. I kosu.I ta koza je moja prirodna tetovaza .Nego, kazem ja, onako leskareci kako hocu da konacno mozda dobijem i ja tetovazu ikako bih mogla da istetoviram leptira bas onakvog kao na majici. AUUUUUUUUuuuuuuu..Nastade show. ali, I LIKE IT!
_"Ufff, sta si bre to rekla,  nemoj da ti
drknem samarcinu sada". Ja mirna. "A sto..."
-"Pa, to kurve tetoviraju na desnom ramenu".
"Aha, dobro, nisam znala...sorry"...
Znaci, da mu je stalo..hehe..Stalo je i meni. Naravno. ali, volim taj zastitnicko-protektoratski odnos. Kolonizacija. kapitalizacija. Prvobitna akumulacija kapitala izmedju dvoje.
A sto onda naziv "Lak za nokte"?!
Zato sto je onn najsexy od svih. Mazem i ja zelene, crne, zute,teget, rezeda(taj je hit) plave, roze, anti-lak, lak bez laka, lakkoji puca=tigrasti via Las VEgas, ali jedino crveni ce zauvek ostati na prvom mestu jer je najlepsi, i ruzne ruke ucinice meksim, a lepe-neopisivim...I on me inspirise. Kad ruka prelazi preko ledjnih misica i spusta se polako prema repu, ta ruka i ta muska ledja, savrseni i jedno i drugo, mogli bi da budu snimani kao kratkometrazni erotski film. Bele ruke sa crvenim lakom, kratki nokti i siroka duga ledja. Ledja sportiste. a i ja sam misicava i imam ruke, koje, ak' me znate, znate i da volim da se hvalim njima i dobrom definicijom. Ramena narocito. Rame je tesko izvuci. Elem, onda to izgleda kao u ..ja to tako romanticno zamisljam, kao u Pompejima. Tamo ima na mozaicima zena koje veznaju sa malim tegovima, super izgledaju, apsolutno moderno. Kasnije, u Rimu, postojale su i skole za zene gladijator(k)e.I onda se ispostavilo nekoliko dana kasnije da je ON zasista dasa po ne znam koji put. 

Нема коментара:

Постави коментар